Bestemmingen

Opaalkust
Opaalkust

Opaalkust

Beroemde kliffen, beschermde baaien en brede stranden: de Opaalkust schittert door zijn ongerepte en fotogenieke natuur! Ook vind je hier sfeervolle badplaatsen en vroegere vissersplaatsjes, zoals Le Touquet, Wissant, Audresselles, Wimereux, Hardelot en Berck-sur-Mer. Je hebt hier aan de kust een ongekende keuze aan watersporten, golfbanen, gezellige (vis)markten en leuke restaurants direct aan zee!

Bekijk opaalkust
Longfosse
Valleien & platteland

Valleien & platteland

Al op een halfuurtje rijden van de kust kun je compleet verdwalen in het lieflijke groene achterland van Pas-de-Calais. Met een beroemd en beschermd moeraslandschap (Saint-Omer) en charmante plaatsen zoals het vestingstadje Montreuil-sur-Mer. Fiets of wandel langs de Leije of door de Zeven Valleien. En bewonder eeuwenoude kloosters, kastelen, donjons, dorpskerkjes en watermolens in het binnenland.

Bekijk valleien & platteland
Omgeving Louvre-Lens
Omgeving Louvre-Lens

Omgeving Louvre-Lens

Van het indrukwekkende Louvre-Lens museum tot de historische steden Arras en Béthune: de vroegere mijnstreek heeft een hoop culturele schatten! Dat geldt ook voor de karakteristieke mijnbergen die samen met een honderdtal locaties uit het mijnverleden op de Werelderfgoedlijst staat.

Bekijk omgeving louvre-lens

Brochure

Bestel onze papieren reisgids boordevol informatie en handige adressen! Of download hier meteen de digitale versie.

Downloaden Bestellen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan