Downloadbare brochures

// Fiets- en wandelgids: tochten in de streek

Langs zee, over het platteland of tussen de mijnbergen… Er zijn tal van mooie wandelroutes en fietstochten rond de Opaalkust!  Randonnées Pédestres & Cyclo, een recente Frans-Nederlandse brochure van 78 pagina’s dik, verzamelt meer dan 30 fiets- en wandeltochten in de streek van 5 tot 60 km lang.

brochure fietsen en wandelen
Gratis downloaden

// La Vélomaritime: 9 etappes van deze nieuwe fietsroute

Wil je de prachtige Vélomaritime (EuroVelo 4) fietsen in Noord-Frankrijk? In deze downloadbare brochure (FR/NL) staat informatie over 9 etappes tussen Le Treport en Nieuwpoort in België, in zuid-noordelijke richting. Ook het hele traject langs de Opaalkust – van Berck-sur-Mer naar Calais – staat vermeld in deze overzichtelijke routewijzer met tips voor bezienswaardigheden onderweg.

Velomaritime brochure etappes
Gratis downloaden

// Overzichtskaart van La Vélomaritime

Dit is een downloadbare landkaart van de Opaalkust waarop de route van La Vélomaritime volledig staat afgebeeld. Inclusief treinstations, tussenstops en een korte beschrijving van de belangrijkste bezienswaardigheden langs deze kustroute.

Gratis downloaden

// Pas-de-Calais: bezoektips & leuke adressen

Laat je inspireren met deze gids van ruim 50 pagina’s boordevol informatie over verrassende uitstapjes, fiets- en wandelroutes, indrukwekkende musea, familie-doe-tips, lokale lekkernijen en leuke logeeradressen in heel Pas-de-Calais. De brochure bestaat in papieren vorm (bestellen per post) en in een digitale versie (direct downloaden).

Meer informatie

Bekijk ook al onze online tips voor een vakantie in Pas-de-Calais!

Brochure

Bestel onze papieren reisgids boordevol informatie en handige adressen! Of download hier meteen de digitale versie.

Downloaden Bestellen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan